Annonce:

Lukker helt ned for danske biler – “Det er rettidig omhu”

Den jyske energikoncern Aura har siden januar også forsøgt sig med en delebilstjeneste. Men det er en så dårlig forretning, at man nu lukker ned igen.

Den jyske energikoncern Aura lukker den delebilstjeneste, firmaet har kørt med siden januar 2018.

Det er energiselskabets kunder, man har villet tilbyde delebilerne til. Men her har der altså ikke været nogen interesse, i hvert fald ikke nok til at skabe en bæredygtig forretning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Derfor tager firmaet nu konsekvensen og drejer nøglen om. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Aura. Det sker i takt med udløb af leasingperioderne i første halvår af 2024.

– Vi ved, at brugerne har været glade for muligheden. Men vi kan også konstatere, at markedet for el-delebiler er anderledes nu, end det var, da vi startede.

LÆS OGSÅ: Flere bilforhandlere havner på skamfuld dansk liste

– Det er blevet langt sværere for os at finde egnede placeringer til vores biler. Og borgernes brug af vores biler har været svagt faldende over de sidste år. Derfor er det rettidig omhu for os at udfase ordningen nu, siger Klaus Hieronymus Stenger, forretningschef i AURA.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Da delebilstjenesten kørte de første kilometer i januar 2018, havde man 32 biler på vejene. Men det antal er med årene skåret ned til bare 19 styk. Og snart vil der altså være 0.

Helt konkret forsvinder de sidste af Auras delebiler fra vejene den 30. juni 2024. Indtil da vil bilerne fortsat kunne benyttes af de tilmeldte kunder.

Auras delebilstjeneste er dog ikke det eneste danske foretagende, der snart er fortid. En anden dansk delebilsordning forsvandt sidste år, og snart lukkes endnu én. Læs mere om det her.

Aura oplyser i pressemeddelelsen, at de 19 delebiler til sammen har kørt 1.377.000 kilometer på vejene i Østjylland.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler