Annonce:

Politiet leder efter mand på afmeldt Yamaha – “Han stak af fra os med 180 km/t”

Politiet har motorcyklen, men mangler føreren som forsøgte at stikke af med en hastighed op mod 180 km/t.

Søndag aften lykkedes det en motorcyklist at stikke af fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Han fik bare ikke sin afmeldte Yamaha med sig.

– På et tidspunkt kørte han igennem Ketting med 180 kilometer i timen, og der må man altså højst køre 60 kilometer i timen, siger politikommissær Keld Jørgensen hos Syd- & Sønderjyllands Politi til Jydskevestkysten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Yamaha’en, der er blå og med en motorstørrelse på 749 kubik, lykkedes det til gengæld senere politiet at finde forladt ved et idrætsanlæg.

Motorcyklen vil politiet nu gå efter at få retssystemet til at konfiskere på statens vegne. Motorcyklisten i det sønderjyske er ikke den eneste der, siden loven om vanvidskørsel trådte i kraft i 2021, har forsøgt sig med flugt fra ordensmagten.

LÆS OGSÅ: Tyskland dropper offentlig støtte til syntetisk benzin

Det er der talrige eksempler på. Det samme er der i øvrigt også på, at motorcyklister ikke længere kan gemme sig for ét af politiets ellers meget effektive våben. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler