Lang biljagt på Fyn – politibiler påkørt flere gange

Flere patruljebiler var tirsdag morgen involveret i en langvarig biljagt i det sydlige Odense. Undervejs blev flere politibiler påkørt.
Foto: Rigspolitiet

Flere patruljebiler var tirsdag morgen involveret i en langvarig biljagt i det sydlige Odense. Undervejs blev flere politibiler påkørt.

En 51-årig mand fra Jylland forsøgte tirsdag morgen at køre fra flere patruljebiler i det sydlige Odense. Det lykkedes ham dog ikke, derfor sad han samme formiddag på politigården i Odense.

Det skriver TV2 Fyn.

Fyns Politi blev kl.06.36 gjort opmærksom på bilisten, hvis kørsel lod meget tilbage at ønske. Da ordensmagten fik øje på manden, forsøgte han at stikke af. Blandt andet påkørte han flere gange patruljebilerne.– Heldigvis skete det ved relativt lav hastighed, så ingen kom til skade, fortæller vagtchefen.

En af politibilerne blev dog så skadet, at et fejeblad måtte fragte den tilbage til politigården.

Først efter 30 minutters biljagt lykkedes det politiet at få stoppet manden.

Flere overtrædelser – måske ikke vanvidsbilist
Til TV2 Fyn fortæller politiet, at bilisten undervejs brød færdselsloven ‘en hel del gange’. Blandt andet kørte han flere gange i den forkerte siden af vejen, på noget cykelsti og indover noget fortorv.

Der blev dog ikke kørt ret stærkt, lyder det i samme ombæring. Og politiet skal nu vurdere, om man mener, at der har været tale om vanvidskørsel. Politiet mistænker dog manden for at være påvirket enten narkotika eller alkohol.

– I værste fald ender han i en fremstilling ud på eftermiddagen, men jeg tror det ikke. Det må juristerne afgøre, siger vagtchefen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk