Læserbil: Christians Golf GTI er Porsche-blå, bred og klar til at lette

Frederik/Svendsen Photography

Foto: Frederik/Svendsen Photography (Instagram og Facebook)

Hvornår ved du, at du har købt den rigtige bil? Svar: Når du, som Christian gjorde, begynder at købe dele, inden du overhovedet har set bilen! Få historien her.

Egentlig stod den på både god mad, overnatning og hygge i Hamborg for Christian og kæresten, da de sammen hentede denne blå Golf 5 GTI Edition 30 i den tyske by Julich. Men allerede efter de første meter var Christian så forelsket i den specielle Golf, at han lod den æde de 900 kilometer hjem i ét ryk.


Se, det vidner om dedikation. Noget vi har fået Christian til at sætte ord på her. Imens har vi højt og helligt lovet at fortælle, at bilen slet ikke er færdig bygget endnu.

Hvorfor lige en Golf GTI?
“Da jeg mødte min nuværende kæreste, havde hun en Golf 5 Edition 30, og så begyndte jeg at savne min tidligere GTI, som bl.a havde luftundervogn. GTI’en er fin, men Edition 30 er bare krydret med lidt ekstra detaljer, så sådan én måtte jeg bare have. Derfor solgte jeg min Skoda Superb for at køre til Tyskland, hvor jeg hentede mit eget eksemplar i september 2019.”

Hvor meget har du selv været i gang med?
“Bilen købte jeg med luftundervogn og alt tuning af motoren. Men hele bilen er også lavet om efterfølgende. Spoiler, bur, spjæld til udstødning og de brede skærme. Farvevalget har jeg også selv været inde over. Men bilen er langt fra færdig.”

Frederik/Svendsen Photography
Frederik/Svendsen Photography

Spændende! Kan du løfte sløret for nogle af dine planer?
“Bilen er vel kun halvt færdig. Der mangler mange sjove ting endnu som frontsplitter, Recardo skålsæder, sorte forlygter, Skyline-mood til baglygter og en speciallavet bagpotte med fire afgangsrør – og selvfølgelig skal bilen have neonlys under sig.”

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder: