Annonce:

KW sænker den nye Supra

Den nye Toyota Supra er en fest for performance-firmaer, og nu vil undervognsspecialisterne fra KW også være med

Tyske KW Suspension har nu frigivet billeder og detaljer om deres seneste påhit – en gevindundervogn til den nye Toyota Supra.  Med den trevejs justerbare Variant 3-undervogn siger KW, at Supra’erens køredynamik er væsentlig forbedret, samtidig med at man har formået at holde på komforten.

Kittet sænker Supra’en med op til 40 millimeter. Og KW lover, at det ikke går udover oplevelsen på et offentlig stykke vej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

HØR HER: Akrapovic sætter lyd til den nye Supra

Firmaet har da også solid erfaring med Supra’eren fra 24-timers løbet på Nürburgring tidligere i år. Så de burde vide, hvordan japaneren med den tre-liters rækkesekser fra BMW skal opføre sig i alle tænkelige situationer.

Selve gevindets kompressionskraft kan justeres uafhængigt af hinanden med op til 12 klik, men reboundventilen klare hele 16 klik. Hvilket giver chaufføren rigeligt med indstillingsmuligheder.

Selv siger KW, at indstillingerne muliggør så præcis og komfortabel en køreoplevelse som overhovedet muligt i den nye sportsvogn. Produktchef hos KW Johannes Wacker siger, at Supra’eren med deres kit kan sænkes op til 35 millimeter foran, mens bagakslen tåler de fulde 40 millimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler