Reklame:

Kvinde spyttede ud af vinduet – så døde hendes Renault

En 24-årige kvinde fra København traf søndag formiddag formentlig dagens dummeste beslutning, da hun spyttede ud af vinduet.

En 24-årige kvinde fra København har ikke længere nogen bil. Hendes røde Renault Clio døde søndag formiddag ved 11-tiden, da hun spyttede ud af vinduet.

Kvinden valgte nemlig af uvisse årsager at styre bilen efter spytklatten. Det gjorde, at hun kom alt for langt over i den modsatte vejbane.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Her ramlede hun ind i en modkørende autocamper, og det kunne den lille Renault ikke holde til.

Det skriver SN.dk.

LÆS OGSÅ: Henrik er ikke i tvivl – “Kinamærkerne gør det forkert i Danmark”

I autocamperen sad en 50-årig mand fra Frederikssund. Han slap dog fra uheldet uden skader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det samme kan ikke siges om den unge kvinde. Hun måtte efterfølgende køres en tur på sygehuset for at blive tilset for lette skader.

Uheldet spærrede i en periode Elverdamsvej i Kirke Såby. Kvinden er dog ikke den eneste, som er kommet på veje herhjemme på det seneste.

Sidste lørdag kom en bare 16-årige dreng den helt gale vej gennem en rundkørsel med 110 km/t. Det kostede drengens mor en knust bil og et kedeligt opkaldt fra politiet. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?