Annonce:

Henrik er ikke i tvivl – Kinamærkerne gør det forkert i Danmark

Det er mere end svært at få danske bilister til at købe kinesiske biler. Men for Polestar er det faktisk lykkes, siger direktør Henrik Bang.

Han står i spidsen for et relativt nyt og ukendt mærke i Danmark. Et kinamærke ovenikøbet.

Men modsat mange af konkurrenterne fra Kina kan Polestar godt få danskerne ud på vejene i deres biler. Succesen har mærkets direktør i Danmark en forklaring på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motormagasinet.

Polestar har faktisk kun én bil på programmet – nemlig Polestar 2. Alligevel er det lykkedes det kinesiske mærke at sælge hele 1.412 af dem herhjemme i år.

LÆS OGSÅ: Ny regel rammer bilisterne – nummerpladen bliver afgørende

Det, siger Henrik Bang, skyldes, at Polestar gør som Tesla. Modsat skyldes de andre kina-mærkes mangel på succes faktisk også, at de gør som Tesla.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Forskellen er bare, at Polestar gør som Tesla i dag. Og at de i øvrige mærker fra Kina forsøger at gøre som Tesla gjorde for 10 år siden.

Polestars greb om de danske bilister tilskriver Henrik Bang mærkets opskrift på at være i Danmark. Ingen tradtionelle forhandlere men showrooms hvor interesserede bilister kan komme og se bilerne.

I øvrigt har Polestar bidt sig fast i danskerne med leasing. Faktisk så meget at Polestar 2 nu er den mest leaset bil i Danmark overhovedet.

Andre kinamærker kører galt på de danske marked kører ifølge Henrik Bang galt, når de tror, at de kan gøre som Tesla gjorde. Først med en dyr bil for så senere at introducere billigere alternativer.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler