Annonce:

Kriseramt Polestar – vigtigere at få biler på vejen

Trods en aktie, der bløder så meget, at bilmærket trues med sparket ud af børsen i New York, holder Polestar fast i, at de vil sende biler på gaden.

Polestars aktie er forsvindende lidt værd.

Faktisk er den aktuelle værdi af bilmærket så lav, at børsen i New York nu truer med at smide Polestars aktie ud.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det er ikke eneste advarsel fra børsen. Polestar har nemlig også fået at vide, at de ryger af børsen, hvis ikke de afleverer årsregnskab meget snart. Deadline er allerede overskredet. Læs mere om det her.

Men på trods af krisen tror bilmærkets top stadig på fremtiden. I et interview med det svenske medie Dagens Industri holder bestyrelsesformand Håkan Samuelsson fast i, at det lige nu er vigtigst at få mærkets biler ud på vejene.

LÆS OGSÅ: Solgte livsfarlig Toyota for 90.000 kr. – nu er han konkurs

Håkan Samuelsson, der selv har tabt godt 65 millioner danske kroner på Polestar-aktiens nedtur, mener fortsat, at aktien er en god investering. Særligt for de Volvo-aktionærer, der nu også sidder på meget billige Polestar-aktier. Det selvom de første omgang har tabt voldsomme summer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bestyrelsesformanden tror nemlig på, at Polestar får gang i forretningen, når produktionen af modellerne ‘3’ og ‘4’ først begynder at rulle i USA, Sydkorea og Kina.

Selv tror Polestars topfolk på, at de kan femdoble salget af deres biler allerede i 2025, sådan så det ligger omkring de 165.000 biler årligt.

Polestar-aktien koster på tidspunktet for denne artikels publicering bare 78 amerikanske cent. Langt fra nok til kravet om at kursen skal holde sig over 1 dollar i 30 sammenhængende dage, hvis ikke bilmærket skal smides ud af handlen på fondsbørsen.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler