Annonce:

Kriseramt bilmærke lukker udstilling i Danmark

I 2021 slog Volkswagen sig ned på Rådhuspladsen i København. Nu er de ikke længere danskernes foretrukne bilmærke og forsvinder igen fra placeringen.

Det var på en af de absolut mest eksklusive adresser – nemlig Rådhuspladsen i København – at Volkswagen-importøren Semler i 2021 åbnede et showroom.

Men nu forsvinder det igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Volkswagen ville ellers bruge stedet til at vise, hvad man kunne med nye elbiler. Men bare tre år efter siger mærket, at det såkaldte City Studio har udspillet sin rolle.

Det skriver flere medier – blandt andre Motor-magasinet og Finans.

LÆS OGSÅ: Sparkede bilist der lå ned på motorvejen – nu ryger bilen

Semler-gruppens Ulrik Drejsig glæder sig nu alligevel over lukningen. Han mener nemlig, at bilisternes lyst til elbiler er så stor, at det har overhalet formålet med placeringen på Rådhuspladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Derfor frygter han heller ikke, at Volkswagen som mærke bliver mindre synligt for danskerne. Heller ikke selvom mærket fik gigantiske tæsk af Tesla i 2023. I hvert fald når det kommer til danske salgstal.

Semlers udmelding om danskernes lyst til elbiler står i skærende kontrast til meldinger fra udlandet. Faktisk skal vi ikke længere end til Tyskland, før billedet er et helt andet.

Efter at den tyske regering i december fjernede alt offentlig støtte til elbiler med øjeblikkelig virkning, er salget styrtdykket. Læs mere om det her.

Også i England er både diesel- og benzinbiler gået frem på bekostning af et tilbagetog for nye elbiler. Og herhjemme er lysten til især brugte dieselbiler vendt tilbage efter flere vilde prisfald.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om Volkswagen lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler