Koster denne gamle M3’er alt for meget? Ja, den gør!

Hvor mon prisen for en gammel BMW stopper? Intet tyder på, at intressen for E30 M3 er kølnet. Dette eksemplar er ikke engang en Evolution-model.

Hvor mon prisen for en gammel BMW stopper? Intet tyder på, at intressen for E30 M3 er kølnet. Dette eksemplar er ikke engang en Evolution-model.

Det er ikke kun brændstofpriserne, der i disse dage er på himmelflugt. Priserne på biler generelt er lige så sindssyge. Og det er ikke kun herhjemme, hvor vi i forvejen slås med sindssyge afgifter.

LÆS OGSÅ: Kørte 119 km/t…. med ven på kølerhjelmen!

Hele verden skriger på biler. Og det får kun priserne til at gå en vej – opad! Også for de ældre, lidt mere specielle biler. Og i denne BMW M3 har vi endnu et eksempel på netop det.Langt mellem de fine
Indrømmet, der bliver stadig længere mellem en velholdt førstegenerations M3. Hvis ikke de gamle E30’ere er rustet væk eller krøllet om en lygtepæl, er de gemt godt væk i samlinger.

Når det så er sagt, dukker der indimellem eksemplarer op. Ofte med nogle vanvittige priser. Det vilde er, at bilerne tilsyneladende biler solgt. For bilerne bliver ved med at dukke op med samme priser – hvis de da ikke stiger fra det ene salg til det andet.

Hvor meget denne M3, som ikke er en Evolution-model, selvom det ser sådan ud, bliver solgt for, skal vi ikke kloge os på. I hvert fald ikke før auktionen på Doug DeMuros Cars and Bids er overstået.

Tidligere skadet men stadig dyr
Men at der er intresse for bilen, er vi omvendt hellere ikke i tvivl om. På tidspunktet for denne artikels publicering er der én dag og nogle timer tilbage af budrunden, og selvom der ‘kun’ er afgivet 12 bud indtil videre, er prisen allerede oppe over 45.000 dollars, når salæret regnes med.

Det svarer til små 300.000 danske kroner. Altså for en bil fra 1991 med 206.000 kilometer (128.500 mil) på klokken. Carfax-rapporten afslører desuden, at bilen på et tidspunkt har været skadet i et uheld.

Skal bilen eksempelvis til Danmark, kan du roligt regne med at måtte ofre det dobbelte. I hvert fald hvis bilen skal på plader.

Er det bare os, der synes, prisen er en smule pebret?

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billeder af bilen.

Hvor mon prisen for en gammel BMW stopper? Intet tyder på, at intressen for E30 M3 er kølnet. Dette eksemplar er ikke engang en Evolution-model.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk