Annonce:

Koster 2.000 kroner – nu kritiserer politiet folk i bil

Alt for mange bilister kigger stadig på alt muligt andet end vejen. Særligt mobilen er en opmærksomhedsrøver bag rattet. Også selvom den håndholdt er ulovlig.

Du må gerne tale i telefon, også bag rattet. Så skal det bare foregå håndfrit. Men det er der tilsyneladende mange bilister, som har svært ved at forstå.

Det selvom det siden 2019 har kostet både et klip i kortet og 2000 kroner i samlet bøde at blive taget med telefonen i hånden bag rattet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det kunne Sydøstjyllands Politi konstatere ved en kontrol i Kolding i tirsdag i denne uge. Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

– Mobilen lokker og skaber problemer i trafikken. Det kan vi se på antallet af mobilsager, men også på kørselsmønsteret hos borgerne.

LÆS OGSÅ: Bilister får grim overraskelse i elbiler, mener FDM

Alt for mange kigger efter alt muligt andet end at køre bil. Stop med det. Kør bil, når du kører bil, lyder det fra Keld Schou-Jensen hos Patruljecenter Syd, Sydøstjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I alt tog politiet 13 bilister i at rode med telefoner frem for at holde øjnene på vejene denne tirsdag.

Men bilisterne blev også noteret for andre dumheder. En kørte uden sele, to havde glemt kørekortet, en kørte påvirket rundt, mens en knallert kørte rundt med ulovligt blåt lys.

Mobilkiggeri er langt fra det eneste, politiet har haft at se til på vejene den seneste tid. I en helt anden politikreds blev en 28-årig mand anholdt onsdag.

Politiet mener, at han har benyttet sig af et gammelkendt trick til at narre flere bilister. En bilforhandler er også involveret i sagen. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs mere om politiets arbejde på de danske veje her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler