Annonce:

Kom kørende på motorvejen – så tog politiet bilen

En 30-årig mand kom tirsdag i sidste uge ikke længere end til den sønderjyske motorvej ved Kolding, hvor han mødte en patrulje.

Tirsdag aften i sidste uge måtte en 30-årig mand aflevere sin bil i sydgående retning på den sønderjyske motorvej ved Kolding.

Her mødte han nemlig en politipatrulje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og fordi han tidligere er idømt et kørselsforbud, må han slet ikke sidde bag rattet. Han har dog blæst på det forbud så mange gange, at politiet nu uden problemer kan tage både bil og nøgler fra ham.

Det er nu sket ifølge Sydøstjyllands Politi. Bilen vil politikredsen nu gå efter at få retssystemet til at konfiskere på statens vegne.

LÆS OGSÅ: 190.000 biler tilbagekaldes for verdens mindste problem

Vidste du i øvrigt, at det ikke er hastighed, de fleste vanvidsbilister mister deres bil og kørekort til? Det fortalte landets politikredse allerede tilbage i november 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

På det tidspunkt stoppede politiet i snit 3 vanvidsbilister hver dag. Men de fleste kører altså ikke for hurtigt. Heller ikke selvom de fleste vanvidsbilister er mænd. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler