Annonce:

Kør sæsonen i møde på amerikanerfælge – også uden at eje en V8’er

Amerikanske fælge kræver ikke en amerikanerbil – topkvalitet fra mærker som Asanti og Niche både fås til og ser rasende godt ud på mange europæriske biler

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hos de ukronede danske amerikanerbils-konger, Dækimporten i Horsens, bugner lageret af fede fælge til de bulderende V8-jern. Både oldschool-modellerne, klassikerne og af den helt moderne slags.

Men faktisk henter den østjyske fælgespecialist også aluminum hjem fra de mest kendte fælgeproducenter ‘from over there’ med mål, der passer perfekt på europæriske biler.

Asanti, der nok er bedst kendt for luksus i de helt store tommer, er et af de mærker, Dækimporten tager hjem. Her i blandt de modeller, der også passer på den europæriske bilpark. Det kan blandt andet Mercedes, BMW og Audi-ejere få glæde af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Skal der derimod stå ‘Niche’ i alle bilens fire hjørner, kan de også hjælpe i Horsens. Eksempelvis kan BMW 3-serien med modelkoden E9x udstyres af 2018-nyheden M204 VOSSO i fuldfede 19″.

Når det så kommer til dækgummiet, der skal svøbes om sommerens nye fælgsæt, er det ikke nødvendigt at køre andre steder hen. Dækimporten.dk leverer ‘det sorte guld’ fra mærker som Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli og naturligvis US-klassikeren Hooiser.

 


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler