Knaldet for gaderæs: 27-årig mister både kørekort og blå BMW

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til lørdag blev en 27-årig mand både et kørekort en BMW fattigere i forbindelse med noget ulovlig gaderæs i Vamdrup.

Sydøstjyllands Politi tog lørdag aften både kørekortet og bilen fra en 24-årig mand. Sammen med flere andre befandt han sig natten til lørdag på Bavnevej i Vamdrup. Uheldigvis for dem kiggede politiet også forbi. Det skriver JydskeVestkysten.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

– Der er optræk til gaderæs, og de står og observerer nogle biler, der laver kap- og væddeløbskørsel, som det hedder, med tilskuere på en opmærket bane, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Duus til avisen.

LÆS OGSÅ: Ultimativ 80’er-Ford kan blive den dyreste nogensinde

Det var her, nogle betjente ifølge vagtchefen fik øje på den 27-årige, der kommer fra Varde-området. Da han begynder at køre i sin BMW, skrider betjentene ind med et øjeblikket kørselsforbud og beder om at få hans kørekort udleveret.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Det gjorde betjentene, fordi de vurderede, at den 27-årige gjorde sig skyldig i det der kaldes ‘særlig hensynsløs kørsel’.

– Mister de herredømmet og brager ind i de her folkemængder, så kan det gå frygteligt galt, siger vagtchefen til avisen.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk