Annonce:

Klimaaktivister kritiseres for protest mod elbiler – kørte biler ud i flod

På IAA, der i disse dage løber af stablen i Munchen, består udstillingen for det meste af nye elbiler. Alligevel protesterer rasende klimaaktivister.

Lige nu afholdes IAA Mobilty, der er en stor biludstilling, i München. Men det er bestemt ikke alle, der er lige tilfredse med den slags.

Mandag morgen i denne uge valgte en række klimaaktivister at protestere udstillingen, der for det meste består af elbiler, ved at køre tre biler ud i floden Isar der løber gennem byen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Imellem bilerne stod to Greepace-aktivister og holdt skilte i vejret. På et af skiltene stod der ‘synk nu eller synk senere’. Det andet skilt brugte aktivisterne til at beskylde bilindustrien for klimakrisen.

Aktivisternes handling blev hurtigt kritiseret vidt og bredt på de sociale medier. Og til sidst måtte Greenpace via sin profil på det tidligere Twitter forsikre vrede brugere, om at bilerne var tømt for olie. Ligesom bilernes motorer var blevet blevet fjernet.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

Det er ikke første gang, at aktivister raser over, at biludstillinger finder sted. I 2021 protesterede tyske aktivister også over IAA-udstillingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Desværre er det ikke første gang, at klimaaktivister lader deres vrede gå ud bil-industrien og bil-ejere i det hele taget. Flere danske bil-ejere har oplevet at få piftet eller helt punkteret dæk på deres biler.

På disse biler har aktivisterne efterladt sedler, der i stærke vendinger beskylder bil-ejerne for at være mordere. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler