Annonce:

Kinesisk elbilmærke overvejer at sælge benzinbiler

I sidste uge kom det frem, at Great Wall Motor fyrer sine ansatte i Europa. Nu overvejer det kinesiske mærke at sælge benzinbiler.

Great Wall Motor vil lukke sit europæiske hovedkontor i München, Tyskland, og varetage salget til europæerne direkte fra Kina.

Det kom frem i sidste. Samtidig står det klart, at flere folk, som blev hyret til mærkets udvidelse i Europa, alligevel ikke har noget job at møde ind til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automobilwoche.

Og nu overvejer mærket, så om man alligevel skal holde fast i forbrændingsmotoren. Koncernens Haval-mærke har ellers fortalt, at man vil stoppe salget af benzin- og dieselbiler senest i 2030.

LÆS OGSÅ: Ny beslutning redder over 100.000 biler fra kørselforbud

Men et skuffende salg af elbiler kan meget vel få den øverste ledelse på andre tanker. Dermed læner kineserne sig op ad flere europæiske og amerikanske mærker, der lige nu har travlt med at trække ambitiøse elbil-mål i land.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Senest har Ford meddelt, at man alligevel ikke vil trække benzin- og dieselbilerne fra det europæiske marked i 2030. Og hos Mercedes skuffer elbilerne så fælt, at man har skrottet udviklingen af flere elbiler og en hel plan for det næste årti. Læs mere om det her.

Tilbage hos Great Wall Motor er det angiveligt kun lykkedes kineserne at sælge 6.300 biler i hele Europa i løbet af 2023. Til sammenligning solgte det ligeledes kinesiske mærke Polestar over 2.000 biler alene i Danmark i løbet af samme periode.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler