Annonce:

Kia vinder fornem pris for et designsprog, du aldrig har hørt om

Kia kalder det Opposites United. Og hvad hulen er det? Det er navnet på mærkets designsprog, som blev indført i 2021. Nu har de vundet en pris for det. Læs mere i pressemeddelelsen herunder.

Som en del af mærkets relancering i 2021, afslørede Kia en ny designfilosofi, ‘Opposites United’. Designfilosofien grunder i tre energier – spænding, harmoni og dynamik – for at skabe friske perspektiver og udvikle nye ideer inspireret af de modstridende kræfter mellem menneske og natur.

Kia er blevet anerkendt for at kommunikere konsekvente designretninger ved at lancere differentierede produktdesigns under ‘Opposites United’-designfilosofien. I tråd med visionen om at levere ansvarlige mobilitetsløsninger konsoliderer filosofien designideerne og kundeværdien i hele Kias model line-up.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

“Med sin Opposite United-filosofi har Kias designteam taget en non-konform tilgang med det formål at fremkalde forandring, uden at være bange for at tage risici. Fra første øjekast bryder Kias nye modeller formen med etablerede æstetiske parametre for at introducere et helt nyt og moderne formsprog, som etablerer en ny identitet,” fastslog juryen for Car Design Award 2024.

Blandt Kias nye bilmodeller, der nyligt er blevet hædret for fremragende design, vandt EV9 to af verdens tre mest anerkendte bilpriser, herunder ‘2024 World Car of the Year’ og ‘2024 North American Car, Utility and Truck of the Year’. Kia vandt også den præstigefulde iF Design Gold Award med EV9.

LÆS OGSÅ: Haas-kører indrømmer: “Jeg har flere muligheder”

“Kia Design favner filosofien fra Opposites United og forsøger at udnytte den til at forme en fremtid med mobilitet, der er både innovativ og ansvarlig – og forsøger at gøre folks liv nemmere og bedre,” sagde Karim Habib, Executive Vice President og Head of Kia Global Design.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Kia vinder fornem pris for et design, du ikke aner hvad er
Credit: Kia

“Denne pris er en anerkendelse af motivationen og dedikationen hos utallige medlemmer af vores globale team, som er drevet til at påvirke industrien med relevant og meningsfuldt design. Vi er taknemmelige for, at vi er et brand, der anerkender den dybe indflydelse, som design kan have, da vi prioriterer ansvarlig, brugercentreret design,” sagde Karim.

Siden starten i 1980’erne har Car Design Award tjent som global anerkendelse for de designteams, der er ansvarlige for de bedste konceptbiler, produktionsmodeller og det overordnede designsprog på markedet.

Juryen, der består af journalister fra internationalt anerkendte automotive- og designmagasiner, udvælger kun 10 produktionsbiler og 10 konceptbiler fra det seneste år, samt designsproget for blot fem mærker, til overvejelse som finalister.

Vinderne af 2024 Car Design Award blev annonceret ved en ceremoni på ADI Design Museum i Milano under dette års Design Uge i Milano. Chef for Kia Global Design og Executive Vice President, Karim Habib, deltog i ceremonien på vegne af Kia Design for at modtage prisen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Under Design Ugens i Milano, fra den 15. til den 21. april, præsenterer Kia et Design Cultural Communication Project inspireret af deres Opposites United-designfilosofi.

Kia vinder fornem pris for et design, du ikke aner hvad er
Credit: Kia

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler