Annonce:

Kevin Magnussen indrømmer – kan ryge ud af Formel 1 nu

Danske Kevin Magnussen står officielt uden en Formel 1-kontrakt forud for 2025-sæsonen. Og andet kan blive svært, indrømmer den 31-årige dansker nu.

Besøg vores annoncør:

Kevin Magnussen har som få andre prøvet at ryge ind og ud af Formel 1. Oven i købet med et sensationelt comeback i 2022.

Men det kan være slut lige om lidt. For den 31-årige dansker har officielt ingen kontrakt forud for 2025-sæsonen. Over for flere medier forud for Canadas grand prix faldt indrømmelsen da også:

Ja. Der er en chance for, at det vil ske, sagde Magnussen, da han blev spurgt, om hvorvidt han risikerer at stå uden et Formel 1-sæde i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motorsport Week.

LÆS OGSÅ: Bilmærket Fisker er gået konkurs

Men danskeren har ikke tænkt sig at give op så let. Magnussen leder først og fremmest efter muligheder i Formel 1. Og først hvis alle døre lukkes der, vil han lede efter noget nyt andre steder.

Det er dog ikke en K-Mag der er ved at gå i panik over situationen, fortæller han. Tværtimod insisterer danskeren på, at han står et bedre sted end sidste sæson. I hvert fald køremæssigt, og at det er udefrakommende ting der trækker ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og her kan en uheldig episode under løbet i Canada faktisk føjes til listen. Haas ødelagde nemlig danskerens pitstop, da mekanikerne fik danskerens pitstop til at være 8 sekunder. Evigheder i Formel 1-sammenhæng.

Når det så er sagt, er Kevin Magnussen blevet kritiseret kraftigt for sin kørestil. Han er dog ikke den eneste i det nuværende Formel 1-felt, som har fået en svada af rang med på vejen. En anden er RB’s Daniel Ricciardo som dog har slået igen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler