Annonce:

Kendis trukket i retten – nu ryger kørekortet igen

Kendis-frisøren Dennis Knudsen, der sidste år fik konfiskeret en leaset Audi Q7, står til at skulle undvære sit kørekort endnu længere.

Besøg vores annoncør:

Kendis-frisøren Dennis Knudsen har det tilsyneladende stramt med færdselsloven. I hvert fald har anklagemyndigheden endnu engang trukket ham i retten for at køre på den forkerte side af den.

Færdselsloven altså. Det skriver Ekstra Bladet.

Knudsen, der sidste år mistede både bil og kørekort, fordi han gik amok på Aarhus Havn, står til en endnu længere frakendelse af førerretten, fordi sagen fra 2022 først kan afgøres nu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg har betalt bøden på de 3000 kroner og taget min straf, føler jeg, siger Dennis Knudsen til avisen.

LÆS OGSÅ: Kendis-Audi solgt for langt under vurderingen

Den nye straf, som kendisfrisøren står til, falder lige oveni, at han ellers kunne begynde på generhvervelsen af sit kørekort til august i år. Men det må han højst sandsynligt skyde en hvid pind efter.

Selv siger Dennis Knudsen, at han har lært af den dom, han fik i juli sidste år. Og at han ‘generelt ikke får mange fartbøder’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den 61-årige frisør kom tilbage i marts med sin udlægning af den sag, der i første omgang kostede ham en Audi til mere end en million kroner. Boosted kunne som et af de første medier i Danmark bringe den historie. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler