Annonce:

Dennis Knudsen i ny podcast: “Har politiet klippet i bevismaterialet?”

Den kendte frisør Dennis Knudsen er dømt for vanvidsbilisme, har fået frataget sin Audi Q7 og er idømt 40 dages betinget fængsel. Nu fortæller han sin ærlige mening om den specielle sag i en ny podcast.

Kendisfrisøren Dennis Knudsen fortæller nu den fulde historie om den famøse dag, da han ikke måtte komme med færgen og reagerede så voldsomt, at han nu er dømt for vanvidskørsel. Det fortæller han til Flybycast i en podcast, som udgives på fredag kl. 14.

Boosted-redaktionen har fået lov til at høre podcasten inden udgivelsen. Her kan du høre Dennis beskrive i detaljer, hvordan han på vej til færgen i Århus med tre børn i sin Audi Q7 og en campingvogn på slæb, bliver så stresset og provokeret, at situationen eskalerer voldsomt, da han bliver nægtet adgang til færgen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Dennis beskriver, hvordan han ankommer til Århus efter tre ugers ferie i Jylland og ikke er klar over, at færgelejet i Århus er flyttet for nogle år siden. Derfor kommer han først syv minutter før afgang til den korrekte adresse.

Her kører han frem ved siden af en stor mængde biler, som er på vej ind på færgen. Men medarbejderne hos Molslinjen vil ikke åbne bommen i den bane, hvor Dennis Knudsen holder. Og han vil meget gerne med på færgen med sine tre børn og en campingvogn. Det er i øvrigt den sidste afgang denne dag.

LÆS OGSÅ: Kendis-Audi solgt for langt under vurderingen

Herefter går Dennis Knudsen ind på et kontor og beder Molslinjens medarbejdere om at lade ham komme med. Det nægter de, og da en dame siger “du kommer ikke med, Dennis Knudsen!”, mister den kendte frisør kontrollen, som han selv beskriver det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den nu meget ophidsede Knudsen råber “det skal du kraftedeme ikke bestemme” og svinger ud med arme og ben og rammer et par computere, der ryger på gulvet. Han løber herefter ud og flår bommen op og kører frem mod færgen i et frit spor. Hvorefter en Molslinjen-medarbejder i en gul vest stiller sig ud foran bilen for at forhindre Knudsens Q7 med tilhørende campingvogn i at komme ombord på færgen.

Her vælger Dennis Knudsen at køre i “små ryk” frem mod medarbejderen, der har en hånd på den store Audi. Og netop denne situation er medvirkende til, at frisøren i retten blandt andet bliver tiltalt for vold af særlig grov karakter.

Dog er netop denne episode ikke med på de mange videooptagelser fra Molslinjen, som er en vigtig del af anklagen. Derfor fortæller Dennis Knudsen i postcasten: “Der er det, at jeg nogle gange får en mistanke om – har politiet fraklippet det?”.

Efter episoden med Molslinjen bliver Knudsen dømt for vanvidskørsel ved Retten i Aarhus. I samme forbindelse bestemmer dommeren, at den beslaglagte Audi Q7 skal sælges på auktion. Samtidig bliver den kendte frisør frakendt kørekortet i et år og idømmes 40 dages betinget fængsel.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Du kan høre hele den næsten en time lange podcast på fredag kl. 14 hos Flybycast på linket her!


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler