Annonce:

Johns telefon gløder – vil betale folk for at køre Mercedes

For fire år siden kørte John Andersson for stærkt på motorvejen. Men det er først nu, at han må undvære kørekortet. Bilen kan han dog ikke undvære, derfor søger han en privatchauffør.

John Andersson fra Haderslev søger en privatchauffør. Direktøren i firmaet Upgrade It må nemlig ikke selv køre bil.

Det skriver Avisen Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

John Andersson blev frakendt kørekortet, fordi han for fire år siden kørte 120 km/t på en motorvejsstrækning, hvor hastigheden på grund af vejarbejde var sat ned til 80 km/t.

Ifølge avisen var politiet dog hele tre år om at fratage direktøren retten, og siden har John Andersson brugt et år på at kæmpe for sit kørekort.

LÆS OGSÅ: Lexie er den første der har kørt Jorden rundt i en elbil

Men det hjalp altså ingenting. Og de næste seks måneder må John Andersson ikke sætte sig bag rattet. Derfor søger direktøren nu en privatchauffør til 200 kroner i timen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En ting erkender John Andersson dog, at han ikke lige havde tænkt over. Han indledte nemlig jagten på en chauffør den 1. april, så i første omgang troede de fleste, at der var tale om en joke.

Men det, forsikrer John Andersson, er der altså ikke tale om. Og nu er der flere kandidater til jobbet, som er på cirka 25 timer om ugen fordelt på tre dage.

Manden fra Haderslev er dog ikke den eneste med et for mange lukrativt jobtilbud. For to år siden landede Preston Patterson muligvis verdens fedeste job inden for bilernes verden. Læs mere om det her.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler