Reklame:

Jens langer ud efter bilister: “Jeg er træt af at rydde op efter ulovligt gaderæs”

Man må ikke på nogen måde deltage aktivt i gaderæs af den ulovlige slags. Alligevel sker det flere steder weekend efter weekend.

Og det er blandt andre den fynske virksomhedsejer Jens Erik Larsen godt træt af. Det fortalte han til TV2 Fyn i oktober sidste år.

Her bragte mediet et indslag fra et industrikvarter i det sydlige Odense, hvor politiet ved, at der flere gange er blevet kørt ulovligt gaderæs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Jens Erik Larsen kan sagtens forstå, at folk med benzin i blodet har behov for at køre stærkt. Men han er træt af at lege skraldemand bagefter.

– Vi har fundet kondomer. Og de står og pisser op og ned ad bygningerne, siger virksomhedsejeren til TV2 Fyn.

LÆS OGSÅ: Politisk flertal: Kommune SKAL undersøge muligheden for lovligt gaderæs

Af samme grund synes Jens Erik Larsen, at de bilister, som vil køre gaderæset, skal få sig en aftale med kommunen og politiet. Sådan så det hele kan foregå lovligt og under ordnede forhold.

Reklameblok:
Og det lovlige gaderæs kan faktisk godt lade sig gøre. Også i Odense hvor den slags er afholdt under forsvarlige rammer flere gange.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?