Jay Leno i endnu en ulykke – “Jeg har brækket flere knogler”

Jay Leno sætter verdensrekord i en Tesla

Ikke længe efter, at den tidligere talkshow-vært blev slemt forbrændt, væltede han på motorcykel.

Jay Leno er en uheldig i mand. I hvert fald lige for tiden. Tilbage i november sidste år blev han voldsomt forbrændt i ansigtet og på hænderne, da der sprang læk på en benzinslange. Og nu fortæller den tidligere talkshow-vært, at han endnu engang har været ude for en ulykke.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – Det scorer Kevin Magnussen i løn hos Haas

Denne gang på motorcykel. Han fortæller, at han var ude for at prøvekøre en motorcykel, som han i øvrigt er ved at restaurere, da han styrtede. Kort forinden var motorcyklen begyndt at lugte af benzin. Det skriver NBC.

– Så jeg drejede ind ad en sidegade og kørte over en parkeringsplads, men jeg så ikke, at en mand havde trukket en snor ud over parkeringspladsen uden at hænge et flag ned fra den, så jeg så den ikke, før det var for sent, siger han og fortæller, at han blev slået af motorcyklen, som fortsatte videre uden ham.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Leno fortæller selv, at styrtede kostede ham to flækkede knæskaller, et knust kraveben og to brækkede ribben. Den 72-årige TV-stjerne er dog en hård hund. For som han siger:

–  Men jeg har det OK!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk