Annonce:

James May er åben over for nyt bilprogram med Hammond og Clarkson

James May afviser ikke, at den tidligere Top Gear- og Grand Tour-trio dukker op i et nyt bilprogram. Lige nu er faktisk det perfekte tidspukt, siger han.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at genopfinde et bilprogram på end lige nu. I hvert fald hvis man spørger James May.

I et interview med BBC’s Radio 4 siger den tidligere Top Gear og Grand Tour-vært, at han teknisk set er arbejdsløs, nu hvor Grand Tour-trioen, han var en del af, har opløst sig selv.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men det betyder ikke, at de tre kan holde sig fra skærmen eller bilerne.

– Vi har endnu to Grand Tour-afsnit til gode. En kommer her lige om lidt og en anden noget tid efter. Men hvad der sker i mellemtiden, afventer vi og ser på.

LÆS OGSÅ: Her er alle de nye regler som rammer bilisterne i 2024

May siger i samme interview, at der aldrig har været et bedre tidspunkt end lige nu til at ryste posen og genopfinde formatet som bilprogrammer oftest er baseret på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Selvom trioen Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond officelt ikke laver bilprogrammer længere – forsvinder ingen af dem fra skærmen lige foreløbig.

Clarkson har fået forlænget “Clarkson’s Farm” med endnu en sæson. May skal stadig lave “Vores mand i…” og på Discovery+ har Hammond faktisk et bilprogram.

De tre garvede TV-værter smed i november noget af en bombe. Bare dage efter at BBC havde meddelt, at Top Gear som TV-program lægges på is, fortalte trioen, at de også trækker sig.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Det betyder, at Amazon-formatet Grand Tour, som de faktisk selv grundlagde, står uden værter. Umiddelbart efter den besked havde streamingtjenesten ingen kommentarer. En talsmand bekræftede dog, at ‘man overvejer situationen’.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler