Annonce:

JA! Denne Ford-ejer har forvandlet sin Mondeo til “Gurli Gris” på hjul

Store fælge… og Gurli Gris-gejl? Så har vi hørt det med!

Boosted har efterhånden mange år på bagsmækken. Og tak for det, kære læser. Men da denne Ford Mondeo forleden dukkede op på Instagram, blev vi på redaktionen mindet om, at vi langt fra har set alt i bil-miljøet.

Heller ikke selvom vi har flere menneskelivs erfaring med.det. For nej, dine øjne bedrager dig ikke. Denne ukrainsk indregistrerede Mondeo er gejlet som Gurli Gris. Og er du blevet nysgerrig af den grund, har bilen sin helt egen Instagram-profil. Mondeosportwagon hedder den..

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her finder du en fjerde-generations Mondeo, der i sin tid trillede ud fra fabrikken i Tyskland som en grå familieflytter. Faktisk var det først sidste år, at ejeren gik i gang med ombygningen. Men vi skal da lige love for, at der er sket noget siden.

Den meget sarte pink er ikke lak men en foliering. Men bilens mest funky detalje skal man nok være mere end almindelig stor ‘Gurli Gris’-fan for at lægge mærke til. Men den er der. Samtlige Ford-emblemer er nemlig udskiftet med tegneserie-figuren.

LÆS OGSÅ: Bilmærke gik konkurs i februar – nu er de sørgelige rester røget på auktion

Bodykittet er noget, SS Tuning har leveret. De samme typer som kan få en Focus-stationcar til at ligne den forlængede RS’er, Ford aldrig byggede. Læg dertil 20″ Speedwheels GT8-hjul hele vejen rundt og en KW-undervogn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og du ved, at der ejeren er en far, der ikke vil opgive bil-intressen, bare fordi der er kommet småfolk til. Det vides ikke, hvad der ligger under hjelmen. Men den mest potente Mondeo – hvis man da kan sige det – var en 2,7-liters V6-benziner med 325 hestekræfter.

Den var i øvrigt kun i produktion mellem 2017 og 2019. Ford tog helt livet af Mondeo-modellen i 2022. I hvert fald i Europa. En femte generation er kun noget, kineserne får.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler