Annonce:

iPhone 11: Hvad kan den, og er den pengene værd?

Dette indhold er sponsoreret 

I start september kom Apple ud med den længe ventede iPhone 11. Faktisk kom de ikke bare ud med den. De kom også ud med en iPhone 11 Pro. Oveni kom der også en helt ny streamingtjeneste med film og serier, en spiltjeneste med helt nye spil, og et nyt system til både iPhone og iPad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Apple var i den grad i gavehumør, og Tim Cook, Apples direktør, blev også flere gange mødt af klapsalver fra det spændte og tilfredse publikum. Et publikum der havde mødt frem blot for at høre om de nyeste tilbud fra Apple. Ikke nok med at et publikum var til stede, så sad millioner også klar til at streame hele showet direkte fra Apples hjemmeside. Én ting er sikkert: Apple kan stadig. Læs mere om den nye iPhone 11 her.  Den nye iPhone er i handlen midt september. 

iPhone 11

En af de allerstørste nyheder omkring den nye iPhone 11 var, at den har hele to kameraer på bagsiden. Stadigvæk ét kamera foran. Et dobbeltkamera på bagsiden betyder, at du kan fange et langt større og flottere billede, end hvad der har været muligt før nu. Du får langt mere med i rammen, og derfor kan du nu tage fantastiske billeder der fanger alle detaljer i et flot landskab. Du bliver endnu mere fotograf nu. Samtidig er videokvaliteten blevet forbedret, så også dine videoer kommer på et helt nyt niveau.

Der er også kommet nattilstand, så du tager meget bedre billeder i mørket. Men der er meget mere til den nye iPhone. Den er nemlig også kommet med en hurtigere chip. For dig betyder det, at din telefon bliver meget hurtigere, og at den holder batteriet endnu længere. Du skal derfor ikke hele tiden finde opladeren frem.

Selve telefonen er også blevet lavet i et mere vandafvisende design, og i helt spritnye farver. Du får nemlig nu en iPhone i de fineste pastelfarver af gul, grøn og lilla. Den fås stadig i hvid, sort og rød. Er du fristet af den nye iPhone, så husk at vi snart nærmer os Black Friday, den helt store tilbudsdag i november. Black Friday iPhone tilbud gør det lidt nemmere at betale. For ja, den er pengene værd. 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

iPhone 11 Pro

Der kom ikke blot en iPhone 11. Der kom også en iPhone 11 Pro. den allerførste Pro telefon fra Apple. Men hvad betyder det, når en iPhone bliver til en Pro? Hos Apple betyder det først og fremmest hele tre kameraer på bagsiden. Hvis et dobbeltkamera altså ikke er nok, kan du få et et tripelkamera.

Samtidig er skærmen også i Pro Retina XDR, så du får et langt skarpere og smukkere billede. Telefonen har også Pro-ydeevne. Det betyder, at du får den hurtigste chip på markedet. Det betyder også den hurtigste telefon på markedet med et batteri der kan give dig op til fem timer mere. Det er en skarp telefon, og der er meget mere til den, end bare det der er nævnt her. Besøger du Apples hjemmeside kan du sammenligne alle telefoner og finde den, der passer bedst til dig. 


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler