Annonce:

I Tyrkiet kører politiet rundt i beslaglagte biler

Den tyrkiske politistyrke kører rundt i alt fra Bentley over Porsche til Ferrari efter en større aktion mod narkosmuglere.

Mens danske betjente de næste syv år er tvunget til at køre Volkswagen Passat, ruller kollegerne i Tyrkiet anderledes tungt.

I weekenden beslaglagde landets politistyrke nemlig en række sportsvogne, superbiler og SUV’er i den helt dyre ende. Bilerne vurderes til at have en værdi på omkring 3,15 millioner euro svarende til 23,5 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Blandt de beslaglagte biler er alt fra en Volkswagen Golf R over en Bentley Continental GT, Porsche Taycan og Ferrari 458.

Ifølge den britiske avis Daily Telegraph stammer alle bilerne fra en aktion mod den tyrkiske narkobagmand Hakan Ayik. Han vurderes at være god for op mod 900 millioner euro, svarende til godt 6,7 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Energiselskab får trusler for tage alt for meget for benzin

Ifølge de tyrkiske myndigheder skal de beslaglagte biler fremover indgå i færdselspolitiet flåde, bl.a. i hovedstaden Ankara. Det oplyser landets indenrigsminister på det sociale medie X – det tidligere Twitter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tyrkerne er ikke de eneste der tager for sig af beslaglagte køretøjer på lidt alternative måder. Det samme gør de faktisk flere steder i USA.

Bl.a. skabte det en del røre, da en politikreds i ‘Guds eget land’ kun ville tage imod kontanter i forbindelse med videresalget af en beslaglagt og siden konfiskerede superbil. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler