Reklame:

Politiet sælger konfiskeret Lamborghini: “Vi tager KUN mod kontanter”

Det virker måske lidt som en lyssky forretning. Men den er god nok. I Texas vil politiet kun have kontanter for en konfiskeret Lamborghini.

Den var bestemt ikke gået herhjemme. Men texanerne kører bare deres business på en lidt anden måde.

Også når det kommer til ordensmagten. Eksempelvis i Montgomery County hvor sheriffen kun tager mod én slags betaling for en sort Lamborghini Aventador årgang 2013, som myndighederne har konfiskeret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nemlig kolde kontanter. Og de skal falde onsdag 2. august kl.10 om formiddagen lokal tid. Eller det vil sige her begynder auktionen over bilen i hvert fald.

Et hurtig kig på den amerikanske bilportal Bring A Trailer vidner om at der skal slæbes temmelig mange kontanter med.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen kommer med nyt om sin fremtid hos Haas

I 2013 var Aventador stadig en nogenlunde ny bil – faktisk havde modellen lige knap to år på bagsmækken – men de koster stadig godt med penge her ti år senere. Værdien ligger mellem 300.000 og 350.000 dollar, når bilerne bliver solgt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er 2,3 millioner danske kroner hvis det går højt med bud. Og så mange kontanter er det de færreste der ligger inde med. Men som politiet i Montgomery County også skriver på deres Facebook-profil er der ‘ingen undtagelser’. Det er kontanter eller ingenting.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=601651092081244&set=a.258639126382444&type=3&ref=embed_post


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?