Hylende hurtigt blålyn: ABT’s RS6+ har 735 hestekræfter

Snart siger vi farvel til Audi RS6 C7. Men inden gør ABT den hurtige familieflytter endnu hurtigere.

Med 735 hestekræfter og hele 920 newtonmeter kan du nå fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 3.1 sekund i den ABT-tunet Audi RS6+ Nogaro Edition.

Det er 0,6 sekunder hurtigere end Audis egen RS6 Nogaro Edition. Fabriksbilen må nemlig ‘nøjes’ med 605 hestekræfter og 750 newtonmeter

Det er ikke første gang, ABT leger med det ekstra plustegn i RS6-navnet. Audi bad selv tuneren gøre fabrikkens hurtigste stationcar endnu hurtigere allerede i februar i år. Dengang blev det til 705 hestekræfter og 880 newtonmeter.

Og hvis du synes, den meget blå bil virker endnu mere bekendt, er du ikke helt forkert på den. Noargo-lakeringen er en hyldest til Audis første hurtigtgående stationcar, RS2 Avant.

Skulle du nu sidde og savle ned i tastaturet, kan du godt begynde at holde på mundvandet. Der laves kun 150 eksemplarer af den arrige Audi. Er de ikke solgt allesammen, begynder prisen for RS6 Nogaro Edition ved 124.000 euro. Altså inden ABT tilføjer et ‘+’.

Dertil kommer alt det ekstraudstyr, du ikke kan leve uden. Du vil jo ikke undvære de 21″  letvægtsfælge, overfloden af kulfiber og udstødningsystemet i titanium, vel?

 

 

 

 

 

Klik frem og tilbage på pilene