Annonce:

Hundredevis af elbiler tilbagekaldes – batteriene kan eksplodere

Elbiler i hundredvis skal en tur på værksted, fordi der er fundet problemer med batteribeskyttelsen, der i yderste konsekvens kan betyde eksplosionsfare.

Porsche har et gigantisk problem i Australien. Det tyske bilmærke skal tilbagekalde samtlige udgaver af elbilen Taycan, som man har solgt i landet, der er sit eget kontinent, i periode 2022 til 2023.

I alt skal Porsche med det samme sørge for, at over 230 biler tilbagekaldes. Taycan-modellen er blandt de dyreste biler i Australien overhovedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Priserne svinger fra 164.000 australske dollar helt op til 364.000 dollar for den dyreste topmodel, Turbo S. I dansk valuta svarer det til 1,64 mio. kr.

Hvilket stadig er flere hundredtusinde kr. billigere end herhjemme, hvor en Turbo S begynder ved 2,1 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Henrik købte Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche 

Nyheden om de tilbagekaldte Porsche kommer bare et par uger, efter at billeder af et uhyggeligt biluheld slap ud af Kina.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Her eksploderer en Porsche Taycan tilsyneladende i et hav af flammer midt på en travl vej i det sydvestlige Kina. Det skriver The Sun.

@jacobwilliams58Porsche Taycan 走行中自然発火! Porsche Taycan Spontaneously Combusts While Driving! #china #ev #nev #porsche #taycan #中国 #電気自動車 #新能源自動車 #ポルシェ #タイキャン #自然発火♬ original sound – jacobwilliams58


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler