Annonce:

Honda overveje at skride – “Vi er meget bekymret”

Efter 30 aktive år kan det meget snart være slut for Honda. Japanerne er stærkt bekymret over, at de ikke får nok ud af IndyCar.

Honda har kørt med i den amerikanske IndyCar-serie i 30 år. Men det kan meget snart være slut. Japanerne er nemlig i stigende grad bekymret for, at de ikke får noget for mærkets investering i sporten.

– Vi har en voksende bekymring for omkostningerne, siger chefen for American Honda Motorsports, Chuck Schifsky, til Racer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Som det er nu, er Honda en af bare to motorleverandører i Indycar. Japanerne leverer motorer til mere end halvdelen af feltet. Chevrolet hjælper resten af holdene.

Ved hvert IndyCar-løb har Honda altså mellem 16 og 18 biler på banen. Og det er ved at blive for dyrt, siger de.

LÆS OGSÅ: Skete i fredags – cyklister og bilister forbydes at køre over 30 km/t

Ifølge Schifsky trækker Honda sig ikke nødvendigvis fra IndyCar, når japanernes nuværende kontrakt udløber i 2026. Men chefen ville heller ikke afskrive muligheden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Skal Honda blive i motorsporten, peger bilmærket selv på, at ændringer af motorreglementet vil kunne spare millioner af dollar om året. Ligesom Honda har foreslået, at en tredje motorleverandør inviteres inden for.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler