Annonce:

Honda genopliver ikonisk model efter 25 års fravær

Der har ikke været en Prelude i Hondas modelprogram siden 2001. Og der går endnu to år, før japanerne genopliver navnet.

25 år!

Så længe har vi skullet vente på en ny Honda Prelude. Ikke siden 2001 har navnet optrådt i Hondas modelprogram, og japanerne skyder da også lanceringen til 2026.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke, fordi der er tale om en elbil. I stedet kommer Prelude igen som en todørs coupé. Det nye er en hybridmotor. Hvilken motor der præcis er tale om, vides endnu ikke.

Det skriver Car and Driver.

Mediet har dog et bud på motoren. Honda planlægger nemlig allerede at lægge en to-liters, firecylindret benzinmotor i en kommende Civic Hybrid.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker elbiler, viser ny undersøgelse

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Heller ikke om den bil vil Honda endnu oplyse ret meget. Heller ikke når det kommer til hestekræfter. Men i den nuværende Accord Hybrid med samme motor er der 204 hestekræfter at komme efter.

Ikke meget nu, og da slet ikke i 2026. Til sammenligning havde den Prelude Type S, som Honda senest kun solgte på hjemmemarkedet i Japan, 220 hestekræfter og 221 newtonmeter.

Herhjemme havde den danske Honda-importør sidst Prelude på programmet i 2000. Den dyreste model kostede dengang lige under 375.000 kroner. Justeres beløbet for inflation, vil det svare til 593.873 nutidskroner. Av!

Læs flere nyheder fra og om Honda lige her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler