Her straffede politiet nysgerrige bilister

Billedet her har ikke noget med den omtalte ulykke at gøre, men stammer fra februar sidste år, hvor lidt for nysgerrige bilister også fik hilsner fra politiet. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Bøderne bad bilisterne faktisk selv om.

Onsdag udbrød der noget nær kaos på Vestmotorvejen nær Bjæverskov, da en lastbil forulykkede. Det endte dog med at skabe flere farlige situationer, og det var bilister på strækningen faktisk selv skyld i. Det mener politiet i hvert fald.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Flere af bilisterne valgte nemlig at hive deres telefoner frem for at tage billeder og optage video fra ulykkesstedet. Noget der ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skabte flere farlige situationer.

LÆS OGSÅ: Miljøaktivister føler sig generet af dansk racerbane på 20. år – “Det påvirker min sjæl”

Blandt andet måtte andre bilister bremse hårdt op for at undgå sammenstød med de lidt for nysgerrige typer.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Flere betjente fra færdselsafdelingen lavede derfor en målrettet indsats mod bilister, som anvendte håndholdt mobiltelefon forbi uheldsstedet. På en time blev det til 12 bøder til førere, som enten havde taget foto eller video af uheldsstedet, eller som i øvrigt havde anvendt håndholdt mobiltelefon, står der i døgnrapporten om bilisternes adfærd.

At bruge mobilen håndholdt koster et klip og 2.000 kr. i bøde, hvis politiet opdager det. For en enkelt bilists vedkommende betød det et helt farvel til førerretten. Klippet var nemlig hans tredje. Af samme grund venter der nu en kontrollerende køre- og teoriprøve.

Lastbilchaufføren, der oplevede at et dæk sprang, slap heldigvis uskadet fra ulykken.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk