Her solgte politiet vanvidsbilists bil med V10-motor for 4.500 kr.

Torsdag var 20 biler, som staten har taget fra vanvidsbilister, under hammeren i Haderslev.

På auktioner rundt omkring i landet strømmer det stadig ind med konfiskerede biler. Biler domstolene i sidste ende har taget fra dømte vanvidsbilister. Torsdag var der hammerslag over 20 af den slags biler i Haderslev.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Eller rettere sagt 19. For én tidligere leaset Mercedes A45-AMG udgik, før auktionen kom i gang. Den nåede ikke at blive leveret, oplyser Haderslev Auktion på sin Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Vanvidsbilist mødte op for at køre sin Audi tilbage: “Derfor gjorde jeg det”

Men det gjorde en 10-cylindret Volkswagen Touareg til gengæld. Ud fra billederne at dømme er det en noget øm, 19 år gammel sag. Blandt andet er højre forlygte ikke at se nogle steder. I det hele taget trænger bilen højre side til en gelvadig overhaling.

Reklameblok:Alligevel fandt den stor bil med 5-liters dieselmotor, 10 cylindre og 313 hestekræfter en ny ejer. Bilen, der sidst er synet i 2019, løb under auktionen ‘op i’ hele 4.500 kr. Helt så billig enden den nok ikke med at blive, hvis den skal på vejene igen.

På auktionen blev der også fundet en ny ejer til en BMW E60 535d, der i den grad også trænger til en kærlig hånd. Så så auktionens eneste Volkswagen Polo GT straks bedre ud.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk