Reklame:

Her er videoen du ikke må se – Tesla er rasende

Den 30. november afslører Tesla officelt den nye Cybertruck. Men allerede nu er interiør og bilens skærme lækket på det store internet. Og Tesla er rasende.

Det skal først sket 30. november. Men allerede nu ligger der videoer på nettet, som afslører alt, Tesla endnu ikke har fortalt om den nye Cybertruck.

Og det er Tesla faktisk godt rasende over. Angiveligt er Elon Musk og Co. så vrede, at mærkets PR-folk river journalisters invitationer til Cybertruck-premieren i stykker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver IndsideEvs.

Indtil nu har interiøret i Cybertruck været omgæret af mystik. Men mindst én video, som lige nu florerer på de sociale medier, løfter sløret for alt, Tesla forsøger at holde hemmeligt indtil 30. november.

LÆS OGSÅ: Kørte 106 km/t – nu vil staten have hans bil til 4 millioner kr.

Tesla holder tilsyneladende øje med, hvem der deler den famøse video.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – som Elon Musk faktisk også ejer – skriver Jeremy Judkins, at Tesla trækker invitationer til eventet den 30. november tilbage, hvis mærket opdager, at de indbudte journalister deler videoen.

Op til den officelle lanceringen af Cybertruck er Tesla også kommet på en anden form for glatis. Faktisk så meget at mærket nu har fortrudt sin egen regel. Læs mere om det her.

@teslatowntexas

Would you buy a cyber truck? ⚡️🔋 #cybertruck #tesla #teslamodel #elonmusk #teslamotors #teslaroadster #teslamodels #teslamodelx #teslamodely #model #spacex #ev #electriccar #teslalife #teslaowner #teslacars #modelx #cars #teslas #teslacybertruck #d #electric #elon #modely #teslasemi #electricvehicle #teslaclub #teslasupercharger #teslamotorsclub #teslaenergy

♬ original sound –

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?