Annonce:

Her er rækkevidde og pris-idé på den kommende Renault 5 

Renault 5 er et ikon. Nu har Renault løftet lidt mere af sløret for, hvad vi kan forvente os af det franske ikon, der får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve. Op til 400 kilometers rækkevidde, og en pris, der begynder på 25.000 Euro

Det vælter ud med nyheder fra Renault lige for tiden. I forrige uge var det afsløringen af den kommende Twingo E-TECH og den elektriske version af Renault Master. Nu har Renault så løftet sløret for flere detaljer om den nye Renault 5.

Med sine blot 3.92 meter længde er den en ideel bybil. Men det er ikke rækkevidden, der begrænser til bynær kørsel. Den kommer med et 52 kWh stort batteri, der giver en rækkevidde på 400 kilometer. Har man ikke brug for så lang rækkevidde, og er byen det primære sted man har brug for at transportere sig, så vil den også kunne fås med 40 kWh batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Fra 25.000 Euro
Bilen er bygget på AmpR Small platformen – og her er der lagt vægt på køreglæde, hvorfor R5 også får multi-link affjedring – normalt noget man ser på biler i en større klasse.

Renault 5 er en teknologisk avanceret bil, og det er den første elektriske Renault, der er udstyret med V2G teknologi. En teknologi, der gør, at den både kan modtage og afgive strøm til strømnetværket.

Startprisen for Renault 5 kommer til at ligge omkring 25.000 Euro. Den afsløres fysisk på Geneve Motorshow den 26. februar.

Spektakulær lancering
Men allerede nu er der lagt i kakkelovnen til en spektakulær lancering. Renaults franske reklamebureau sætter her tre måneder inden Geneve en stor reklamekampagne i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Navnet på kampagnen er R5VOLUTION IS BACK.

Da originalen blev lanceret tilbage i 1972, var den i den grad en nyskabelse – og i 2024 får den så ny energi som en elbilbil, der er designet og produceret i Frankrig med hele Europa som legeplads.

Fransk ikon står bag musikken
Kampagnen afslører de første ikoniske features på bilen – blandt andet 5 logoet som bliver muligt at få i fem fede farver: Gul, blå og grøn. Senere kommer der en TV-kampagne, hvis indhold ikke skal afsløres her – men det er ingen hemmelighed, at musiksiden består af ingen ringere end sangen “Instant Crush” af et andet fransk ikon.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Nemlig elektropop duoen Daft Punk. Så bliver det ikke mere fransk.

Se mere på www.renault.dk

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.

Annonce:

Annonce:
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler