Annonce:

Her er manden, der sætter pris på verdens dyreste biler

I 2018 blev en Ferrari 250 GTO fra 1962 solgt for over 300 millioner kroner. Marcel Massini fra Schweiz er manden, som godkendte bilens historie og banede vejen for en af historiens mest værdifulde bilhandler.

Når klodens mest velhavende rigmænd og de største internationale auktionshuse som RM Sotherby’s Auctions skal have vurderet salgsprisen og ægtheden på verdens mest sjældne og værdifulde Ferrari modeller – så ringer de til Marcel Massini fra Schweiz, hvis ord og rapporter er altafgørende for sælger (og køber).

Lørdag d. 19. oktober har bilentusiaster i Danmark en unik mulighed for at opleve Marcel Massini fortælle historien om Ferrari i ord, video og billeder, når han besøger Bremen Teater i København til foredraget ‘The Story of Ferrari’. En inspirerende fortælling om de tidlige år af Enzo Ferrari’s liv og bestræbelser for at etablere sit navn og Ferrari, som et af verdens nu, mest kendte og værdifulde bilmærker.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Marcel Massini vil også fortælle om sine egne utrolige ’lade fund’ af forladte biler, som den ultra sjældne Ferrari 365 Daytona fra 1969, han fandt frem til i Japan, hvor bilen havde stået efterladt i 40 år, eller den værdifulde Ferrari 166 MM Barchetta Touring fra 1949, som han fandt efterladt i Arizonas ørken.

Marcel Massini
Arizona ladefund – Ferrari 166 MM Barchetta Touring.

I foredraget vil Marcel Massini gennemgå de mest ikoniske og eftertragtede klassiske Ferrari modeller, som i dagens markedet sælges for op mod $70 millioner bl.a. 250 GTO, 166 Inter, 212 Inter, 250 GT Berlinetta og 400 Superamerica mfl.

Foredraget giver også, for første gang i Danmark, et unikt indblik i Marcel Massini’s arbejde med vurdering og det historiske detektivarbejde for at fastslå ægtheden af nogle af verdens mest værdifulde klassiske biler. Foredraget er rigt illustreret med billeder fra Marcel Massini’s enorme historiske arkiv og video materiale fra dengang motorsport var for de hårdføre drenge. Foredraget bliver modereret af den danske motorjournalist Mikkel Thomsager (Bil Magasinet).

Inspektion af Ferrari, Marcel Massini
Inspektion af Ferrari, Marcel Massini

Om Marcel Massini 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Marcel Massini er verdens mest eftertragtede og anerkendte Ferrari ekspert og historiker, som gennem de sidste 40 år har opbygget et indgående kendskab og ekspertise omkring Ferrari’s klassiske modeller. Igennem en menneskealder har Marcel Massini opbygget et af verdens største arkiver af historisk materiale omkring Ferrari og har forfattet to bøger: Ferrari 250 LM og Ferrari by Vignale. 

KØB BILLET HER!

Inspektion af Ferrari 250
Inspektion af Ferrari 250

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler