Annonce:

Her er Danmarks dummeste 50-zone – bilister forstår den ikke

Natten til fredag mistede en bilist både sin bil og kørekortet i en 50-zone, mange bilister har særdeles svært ved at forstå.

Nordskovvej i Silkeborg er en 50-zone, som de mange bilister har mere end svært ved at forstå. Siden 2021 har alt over 50 km/t været forbudt af hensyn til flagermus.

Ja, du læste rigtigt. Flagermus. Altså dyr i luften. Fredag aften betød det forbud, at en lokal mand mistede både bil og kørekort.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Østjylland.

Manden kom nemlig kørende med 108 km/t, hvilket er et godt stykke over grænsen for vanvidskørsel. To andre bilister kørte henholdsvis 80 og 87 km/t, de har nu nogle heftige bøder at se ‘frem til’.

LÆS OGSÅ: Toyota med 3 cylindre koster næsten 800.000 kroner i Danmark

Den officelle forklaring er dog, at der skal passes på den såkaldte damflagermus, som er aktive i området fra 15. marts til 1. november. Derfor er 50-zonen eller heller ikke en 50-zone hele året.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men bilisterne har alligevel svært ved at se meningen med det hele. Flere bilister har over for TV2 Østjylland kun hovedrysten til overs for fartgrænsen som kaldes noget pjat.

Ikke desto mindre bliver fartgrænsen, som det fremgår af politiets nye aktion, altså håndhævet. Det går den også i Sønderjylland. Men det er af en lidt anden årsag.

I disse dage afvikles motorfestivalen DHB, Danmarks Hurtigste Bil, nemlig. Og selvom politiet siger, at der er godt styr på det, bevæbner ordensmagten sig alligevel med flere fotovogne. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler