Annonce:

Henrik Fisker sviner FDM til efter advarsel

Henrik Fisker retter nu kritik mod FDM, som har rådet danskerne til at undlade at købe Fisker Ocean. Direktøren for bilmærket forveksler dog noget.

FDM er en interesseorganisation, ikke et medie.

Alligevel begår Henrik Fisker denne forveksling i et skriftligt svar til B.T., efter at FDM har frarådet danskere at købe Fiskers biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I sidste weekend frarådede FDM danskere at lægge penge i kontant køb af Fisker Ocean, som er mærkets eneste model for øjeblikket.

Ifølge FDM gør danskerne klogest i at lease en Fisker Ocean, hvis det er den bil, man som bilist har forelsket sig i.

LÆS OGSÅ: Thomas har ingen bil men politiet nægter at annullere fartbøde

Et kontantkøb er for risikabelt på grund af mærkets usikre fremtid. For nylig offentliggjorde Fisker, at de skal fyre 15 procent af alle ansatte og finde ny kapital.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men selv det kan Fisker ikke garantere vil lykkes, hvilket blev nævnt i samme pressemeddelelse. På den anden side afviser Henrik Fisker ikke selv at kritisere FDM.

– FDM er et gammeldags konservativt nyhedsmedie, som desværre ikke er opdateret. Det er tydeligt, at de bliver påvirket af sensationelle overskrifter, hvilket er ærgerligt, skriver Fisker til B.T.

Det er dog ingen hemmelighed, at Fisker har vanskeligheder. Det mener ejerne også. Her på Boosted har vi blandt andet fortalt om Jesper, hvis Fisker Ocean lider af flere og ret skræmmende problemer. Læs mere om det her.

En anden bekymring er frygten for, at Fisker går konkurs – en frygt som er blevet forstærket efter Fisker Inc. fremlagde et årsregnskab, der viste et underskud på 5,3 milliarder danske kroner i 2023.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

En del af underskuddet forsøger Fisker at dække ved at forhandle med flere nye investorer. Blandt andet mener Reuters at vide, at Nissan er interesseret i at investere milliarder af kroner i Fisker.

Her på Boosted kunne vi så sent som i weekenden rapportere om, hvordan Fisker håndterer kritik med trusler; “Må jeg trække dine negle ud?”, er en bilforhandler blandt andet blevet spurgt. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Fisker Inc. lige her!


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler