Havde lige mistet kørekortet – 53-årig ville køre hjem fra retten

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Onsdag formiddag blæste en 53-årig mand på, at han netop var blevet frakendt kørekortet.

Når man først er frakendt kørekortet, skal man lade være med at køre bil. Det forstod en 53-årig mand dog ikke meget af meget onsdag formiddag, da anklagemyndigheden bogstavelig talt snuppede ham bag rattet.

LÆS OGSÅ: Plages af ‘kriminelle og gaderæs’ – nu lukker de parkeringskælder

Reklameblok:Kort forinden var han i Retten i Aarhus blevet frakendt retten til at køre bil. Sagens anklager var dog vågen og fik stoppet manden, der var i gang med at bakke ud fra en p-bås ved retsbygningen. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da politiet nåede frem, erkendte bilisten, at han havde sat sig bag rattet. Altså selvom han lige var blevet frakendt kørekortet.

Til ordensmagten forklarede den 53-årige, at han ‘bare lige skulle have fragtet sin bil hjem’. Det fik han dog ikke lov til. I stedet stak politiet ham en sigtelse for at køre bil uden kørekort.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk