Annonce:

Plages af ‘kriminelle og gaderæs’ – nu lukker de parkeringskælder

Det er ballade skabte af kriminelle og problemer med gaderæs, der nu får et fitnesscenter i Hellerup til at lukke en parkeringskælder hver dag. 

Wellcome Fitness & Spa, der ligger i Waterfront Shopping Center i Hellerup, har fået nok. Nok af kriminelle typer og visse bilister. De kriminelle bruger ifølge stedet parkeringsplads til at sælge hash, mens bilister kører ulovlig gaderæs.

Derfor tager man nu konsekvensen og lukker området af hver dag kl. 21. Det skriver SN.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Grundet uro og utryghed i vores parkeringskælder på begge niveauer (p.t. bliver der blandt andet solgt stoffer og kørt race), har vi besluttet at lukke parkeringskælderen fra kl. 21 hver aften.

– Dog kan kunder med abonnement stadig benytte vores parkeringskælder efter kl. 21. Personale og kunder, der har benyttet parkeringskælderen i løbet af dagen, kan også komme ud.

– Bemærk, at det altid er muligt at kunne komme ud af parkeringskælderen, man kan bare ikke køre ind efter kl. 21, lyder den fulde besked til fitnesscenterets medlemmer.

SN.dk har endnu ikke kunnet få en kommentar fra shoppingcentret eller Nordsjællands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler