Plages af ‘kriminelle og gaderæs’ – nu lukker de parkeringskælder

Billedet er ikke fra den omtalte p-kælder. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det er ballade skabte af kriminelle og problemer med gaderæs, der nu får et fitnesscenter i Hellerup til at lukke en parkeringskælder hver dag. 

Wellcome Fitness & Spa, der ligger i Waterfront Shopping Center i Hellerup, har fået nok. Nok af kriminelle typer og visse bilister. De kriminelle bruger ifølge stedet parkeringsplads til at sælge hash, mens bilister kører ulovlig gaderæs.

Derfor tager man nu konsekvensen og lukker området af hver dag kl. 21. Det skriver SN.dk.

Reklameblok:– Grundet uro og utryghed i vores parkeringskælder på begge niveauer (p.t. bliver der blandt andet solgt stoffer og kørt race), har vi besluttet at lukke parkeringskælderen fra kl. 21 hver aften.

– Dog kan kunder med abonnement stadig benytte vores parkeringskælder efter kl. 21. Personale og kunder, der har benyttet parkeringskælderen i løbet af dagen, kan også komme ud.

– Bemærk, at det altid er muligt at kunne komme ud af parkeringskælderen, man kan bare ikke køre ind efter kl. 21, lyder den fulde besked til fitnesscenterets medlemmer.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

SN.dk har endnu ikke kunnet få en kommentar fra shoppingcentret eller Nordsjællands Politi.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk