Havde “glemt” vægtafgiften – politiet hagler bilist ned med sigtelser

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det er dyrt nok at lade regningen for vægtafgift ligge. Men det forhold udviklede sig meget hurtigt for en 21-årig bilist fra Roskilde.

Egentlig var en den bil, som Midt- og Vestsjællands Politi mandag eftermiddag kl.17.22 stødte på i Roskilde efterlyst for manglende betaling af vægtafgift.  Men for bilens 21-årige fører blev sagen meget hurtigt noget værre end et ubetalt girokort til statskassen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: MTV pimpede hendes Ford Ka: “Nu hader jeg den!”

For det viste sig hurtigt, at han slet ikke havde noget kørekortet. Alligevel sad han bag rattet. Det var dog ikke alt. Med alkometer og narkotest kunne betjentene også konstatere, at den 21-årige var påvirket i sådan en grad, at alene det gjorde, at han heller ikke måtte køre bil.

Herpå blev den 21-årig mand anholdt og nummerpladerne pillet af bilen. Dem skal han ikke forvente at se mere til. Ordensmagten er til gengæld ikke færdig med ham. Politiet ringer igen, når blodprøven kommer retur med en mere præcis promille.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk