Annonce:

Har været ulovligt siden 1. juli – alligevel kører flere bilister rundt med det

Det har egentlig været ulovligt i en rum tid allerede. Alligevel kunne politiet lørdag sigte endnu en bilist for at køre rundt med lattergas.

Lattergas. Ikke det til bilen. Men den slags, også mennesker kan indtage, har siden 1. juli i år været ulovlig at køre rundt med uden særlig tilladelse.

Alligevel kunnen politiet kl.08.06 lørdag morgen stoppe en bare 19-årig bilist og sigte ham for præcis det. Altså at køre ulovligt rundt med lattergas.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Troede de. For da man nåede frem til det, som en anmelder havde fortalt om, holdt den 19-årige på en parkeringsplads ved et supermarked i Greve.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Politiet har ‘utrolig svært’ ved at forklare, hvorfor hver femte ikke stoler på dem

Kørslen med det ulovlige lattergas kunne han ikke sigtes for. Men besiddelse af gasformen er stadig ulovlig. Derfor har han nu en klækkelig bøde at se frem til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt konkret løber sådan noget op i 3.000 kr. Vurderer politiet, at der er tale om mængder til videre salgs, kan bøde dog kravle helt op i størrelsesordenen 50.000 kr.

Det er bestemt ikke første gang, at politiet tager bilister med lattergas, efter at det 1. juli i år blev ulovligt. Allerede samme dag, som forbuddet trådte i kraft, kunne politiet stoppe og sigte den første bilist for at blæse på loven. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler