Annonce:

Hans’ tandrem koster 25.000 kroner – Ford vil ikke hjælpe

Hans Eklöf købte i 2014 en Ford Fiesta med 1,0-liters Ecoboost-motor. Nu skal tandremmen skiftes for 25.000 kroner. Så dyrt er det, siger mærket.

Besøg vores annoncør:

Der er ikke noget at gøre. Alene arbejdslønnen løber op i flere tusinde kroner, fordi Hans Eklöf skal have skiftet tandrem på sin Ford Fiesta med EcoBoost-motor.

– På et autoriseret Ford-værksted koster det cirka 25.000 SEK! Er det virkelig sandt? skriver Hans Eklöf til Vi Bilägare.

Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man spørger Ford i Sverige. Og ja, det er tilsyneladende helt sådan, Ford – eller i hvert fald det enkelte værksted – griber sagen an.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Efter 10 år og 55.000 kilometer er det tid til et tandremskift, og alene arbejdet tager Ford mellem 4.000 og 6.000 svenske kroner for. Men ifølge Ford er det helt på linje med den frie prisfastsættelse.

LÆS OGSÅ: Her er verdens hurtigste bil fra 0-400 km/t

Sammenligninger af lignende arbejde viser, at det koster mellem 4.000 og 15.000 svenske kroner at få skiftet tandremmen på andre biler. Så den regning, Hans har fået, ligger i den høje ende.

Når det så er sagt, er det lignende eksempler herhjemme. Rasmus N. er en af de Fiesta-ejere, som også står med en kæmpe regning. Alt sammen fordi Ford siger, at tandremmen skal skiftes efter 240.000 kilometer eller 10 år. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler