Reklame:

Han taber millioner på digital motorsport i Danmark – nu lukkes firmaet helt

Folkene bag insisterer på, at lukningen sker helt uden dramatik. Men millioner af kroner er alligevel væk.

Det kostede millioner af kroner. Men det lykkedes ikke for folkene bag P1 Esport at gøre Danmark til en førende nation inden for digital motorsport.

Og nu lukker firmaet, der ellers havde investorer som Coolshops Jakob Risgaard i ryggen, helt. Det skriver Finans.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Over for mediet forklarer direktøren i P1 Esport, Kasper Heibøll Nielsen, at coronapandemien og en generel frygt for en økonomi i bakgear, blev dråben for firmaet.

– Vi har måtte konstateret, at vi på nuværende tidspunkt hører under ”nice-to-have” i folks økonomi. Det har betydet, at vores produkt og tilbud – en fysisk medlemsklub, i stigende grad er blevet fravalgt af vores kunder fra efteråret og frem, siger direktøren.

Kasper Heibøll Nielsen supplerer med, at man ikke har turde satse på, at udviklingen ville vende, og derfor er den danske e-sports-scene nu blevet et foretagende mindre.

2022 gjorde da også ondt på P1 Esport, der kom ud af regnskabsåret med et underskud på 2,2 mio. kr. Noget der fik virksomhedens egenkapital til at bløde i et minus over 4 mio kr.

Reklameblok:
P1 Esport nåede kun at åbne ét sted i Danmark. Nemlig på Adelgade i København K. Men det er altså slut nu.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?