Annonce:

Han kommer med vild Tesla-forudsigelse

Flere aktionærer har på det seneste mistet tro på Tesla. Men ikke alle, og nu kommer én af dem med en vild spådom.

Selvom det godt kan se sådan ud nu, så går Tesla ikke på røven. I hvert fald ikke hvis man spørger David Wallerstein, hvis firma i 2017 købte sig til fem procent den samlede aktiepost i bilmærket.

LÆS OGSÅ: Skoda får nyt logo: “Den flyvende pik forsvinder”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tværtimod mener han, at Tesla vil ‘fortsætte med at sprænge rammerne for, hvad der er muligt teknologisk’. Det skriver CNBC.

– Jeg regner med, at de (Tesla., red.) fortsat vil overraske stort med, hvad de gør med teknologi, siger Wallerstein, som er direktør for ‘opdagelser’ i den kinesiske IT-virksomhed Tencent.

Satte prisen VILDT meget ned
Tesla-aktien har de sidste mange år da også haft voldsomt meget fart på. Altså lige indtil direktøren Elon Musk sidste år luftede tanken om at købe det sociale medie Twitter for 44 milliarder dollars svarende til 320 milliarder danske kroner.

Musk gjorde alvor af sit ord i november 2022, og siden er Tesla-aktien kun gået én vej – nemlig ned af. Folk er dog ikke holdt op med at tale om mærket. Tværtimod smed Tesla en noget af en bombe under det globale bilmarked, da man fredag i sidste uge satte prisen på udvalgte modeller markant ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I Danmark med op til 130.000 kr. Noget de danske bilforhandlere i den grad har bemærket. Nogle valgte at ‘reagere prompte’, mens andre sidste fredag mente, at ‘Tesla behandlede deres kunder virkelig dårligt.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler