Annonce:

Han forudser dårlig Haas-nyhed til Kevin Magnussen

Mange kørere står uden en kontrakt efter denne sæson i Formel 1. En af dem er danske Kevin Magnussen. Nu ser en journalist danskeren som en af dem, der ryger helt ud.

Kevin Magnussen er langt fra den eneste, der har kontraktudløb efter denne Formel 1-sæson.

Men spørger man den tidligere Formel 1-redaktør, og nuværende The Race-journalist, Ben Anderson, er K-Mag en af dem, der får sparket efter denne sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det gjorde Ben Anderson for nylig klart i en podcast for netop The Race.

– Nu hvor Gene (Haas, red.) ser ud til at åbne op igen, tror jeg, at det er mindre vigtigt at tage manden med pengene eller de kommercielle muligheder.

LÆS OGSÅ: Kommune dropper byskilt med kultstatus efter 20 års tyverier

– Derfor tror jeg, at der er fem fyre på vippen, og det er Zhou (Guanyu, red.), (Valtteri, red.) Bottas, (Nico, red.) Hülkenberg, (Kevin, red.) Magnussen og (Logan, red.) Sargeant.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men selvom Ben Anderson føler sig ret overbevist om, at Sargeant forlader Williams-garagen efter denne sæson, er billedet noget mere uskarpt, når det kommer til de fire øvrige. Dem som Magnussen – måske, måske ikke – er iblandt.

– Jeg tror, at Sargeant nok forlader holdet ved sæsonens slutning, så det står mellem de fire andre. Jeg forestiller mig, at Haas beholder en af Magnussen eller Hülkenberg, afhængigt af hvem der præsterer bedst.

Skulle K-Mag ende med at trække det længste strå af de to Haas-kørere, kan det dog sagtens vise sig også kun at være for en ganske kort bemærkning. Måske en bare ét-årig forlængelse.

– Medmindre Hülkenberg kommer ind hos Sauber, fordi de ikke kan få deres førstevalg, i hvilket tilfælde Magnussens position styrkes, da de godt kan lide idéen om at have en solid kører ved siden af (Ollie, red.) Bearman. I det mindste på kort sigt, siger Ben Anderson.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Der kan dog være helt andre forhold på spil i Haas-garagen. Både Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen måtte eksempelvis længe holde det hemmeligt, at de begge havde fået forlænget deres kontrakter sidste år. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler