Reklame:

Han ejer 1.500 ulovlige biler – nu bliver de fjernet

I flere år har der stået for mange biler på adressen. Det har ejeren endda landsrettens ord før. Det er bare først nu, bilerne fjernes. 

Hos Knivholt Autoophug på Mariendalsvej i Frederikshavn har der i årevis stået flere biler, end ejeren Kaj Hansen har miljøgodkendelse til. Kommunen anslår, at der står 2.000 biler på ophuggerens grund.

Han må højst opbevare 500 ifølge miljøtilladelsen. Det har Kaj Hansen dog blæst på i mange år. Det selvom landsretten har slået fast, at det er ulovligt. Men nu sker der noget.  TV2 Nord, der af flere omgange har dækket tovtrækkeriet mellem kommunen og ophuggeren, kan fortælle, at nogle af mange biler nu er på vej væk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

1. marts overskred ophuggeren ellers den frist, som kommunen havde givet ham til at fjerne de mange gamle biler. 29. marts lidt over middag kunne TV2 Nord dog fortælle, at de første tre skrotbiler var kørt væk fra ophuggerens adresse.

Så sent som i december sidste år fasthold Kaj Hansen dog sin uskyld over for Ekstra Bladet. Til avisen forklarede han, at hele balladen skyldes én fejl, som kommunen lavede, da han søgte en miljøtilladelse i 1994.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?