Annonce:

Hamilton frygter Red Bull-dominans i flere år: “Det vil være uheldigt”

Selvom han i mange år selv var den dominerende faktor i Formel 1, mener Lewis Hamilton alligevel, det vil være uheldigt, hvis Red Bull nu får den rolle. 

Lewis Hamilton, der har vundet Formel 1 hele syv gange, advarer nu mod det, han kalder en alt for negativ fremstilling af de nuværende regler i Formel 1. Alligevel mener verdensstjernen, at reglerne bør gås kritisk efter.

Og det på en måde så det sikres, at Red Bull ikke kommer til at dominere sporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Formel 1 har de seneste år fået massiv kritik for ikke at gøre nok ved bilerne, der kun er blevet større og tungere i takt med udviklingen af de nuværende 1,6-liters V6-motorer med hybridpakker.

Hamilton mener dog, at fremstillingen af sportens reglement er alt for negativ.

LÆS OGSÅ: Amazon bekræfter: “The Grand Tour vender tilbage”

– Det er godt, at vi prøver nye ting af. Det er vigtigt, at vi fortsætter med at bevæge os fremad og udvikle os selv og teknologien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det er bare uheldigt, vi ser stadig den samme forskel på holdene. Jeg ved ikke, hvad løsningen er. Men jeg tror, at vi er nødt fortsætte med at lave om på reglerne.

– Ellers vil vi kunne fortsætte med det samme i årevis frem til 2026. Det hele kræver, at vi gør et bedre stykke arbejde, siger han til Racing365.com.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler