Annonce:

Amazon bekræfter: “The Grand Tour vender tilbage”

Der er endnu en special på vej. Denne gang kører Clarkson, May og Hammond rundt på europæisk asfalt og kommer til skade.

Besøg vores annoncør:

Om præcis en måned kan du se det næste Grand Tour-program. Det bekræfter både Jeremy Clarkson og streamingtjenesten Amazon Prime, som lægger platform til.

Det har ellers længe været rygtet, at de tre værter Richard Hammond, James May og Jeremy Clarkson, ville få sparket af Amazon, fordi sidstnævnte tilbage i december sidste år skrev en klumme og havnede i en shitstorm.

Men i hvert fald én special mere bliver det altså til. Eurocrash hedder programmet. En meget rammende titel. Tidligere på måneden kunne Jeremy Clarkson nemlig fortælle, at Richard Hammond var kommet til skade under optagelserne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Noget Hammond efterhånden har for vane at gøre. Tilbage i 2005, da de tre var værter på Top Gear, kørte Hammond galt i en dragster med tæt på 500 km/t. Noget der på mirakuløs vis ikke kostede ham livet.

Optagelserne til et Grand Tour-program i juni 2017 kunne det også nemt have været endestationen for Hammond med tilnavnet “Hamster”, da han i Schweiz kørte galt i en Rimac Concept One.

Og nu går det altså løs igen. Denne gang på en 2.250 kilometer lang tur mellem Polen og Slovenien.

Det er dog stadig uvist, om trioen er at finde på streamingtjenesten efter 2024. Det selvom Jeremy Clarkson tidligere på måneden bekræftede, at han, May og Hammond stadig ‘er vældig meget i gang meget i gang med at lave TV-programmer’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler